Pokémon GO – Mitt nya favoritspel!

Usch så kallt det har varit den här veckan, håller ni inte med? Igår hade jag till och med på en täckväst till jobbet och jag frös ändå. Tack och lov har de ju sagt på SMHI att det ska bli varmt igen till nästa vecka. Jag hoppas verkligen det, är inte redo för höstkylan ännu. Brr. Dessutom stör det mig lite att det här vädret kommer samma vecka som jag fick hem mitt nya balkongbord till min balkong.

Dålig tajming
Gick ut i slutet på förra veckan på www.chilli.se och klickade hem ett bord jag har spanat in jättelänge eftersom jag trodde vi skulle få sol minst en månad till. Det är ju så skönt att sitta ute på balkongen på kvällarna och njuta av den sista sommarvärmen och de sist dofterna innan hösten slår igång. Men nu har jag inte kunnat använda det alls tack vare kylan 🙁

Roat mig med Pokémon GO istället
Tack och lov har ju världens coolaste spel släppts istället och jag har ägnat mig fullt och helhjärtat åt det här nu sedan mitten av Juli ungefär. Även om Niantic uppvisar en hel del buggar fortfarande så är det fan underhållning i kunglig klass. Jag har nått level 20 nu och det är så sjukt kul. Idag tänkte jag och kollegan kompa ut en timme tidigare från jobbet och köra en vända i stan förbi alla pokéstopsen. Dessutom tar vi nog ett lucky egg och evolvar en massa pokémons. Ett lucky egg gör att man får dubbel XP på allt man gör under 30 minuter, så om vi typ parkerar vid ett gym och evolvar asmånga av våra Pokémons så kommer vi nog levla upp massvis.

pokemon

Charmander är den solklara favoriten
Jag älskar Charmander. Det var min favorit redan på 90-talet när Pokémon blev inne första gången. Nu har jag trimmat min Charmander som satan och ska evolva honom idag till en Charizard om det går. Har redan en Charmeleon, det fick jag vid level 16 ungefär. Efter Charmander har jag några till favoriter och det är (i rangordning) nedan:

  • Eeve
  • Pikachu
  • Bulbasur
  • Slowbro
  • Meowth

Spelar ni Pokémon och vilka är i sådana fall era favoriter? Vilken level är ni på? Är intresserad av diskussion om någon känner för att kommentera!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *